Idei pentru cadouri de Valentine’s Day

Feb 4, 2013 by

Idei pentru cadouri de Valentine’s Day

Pentru majoritatea dintre voi, va veni perioada in care trebuie sa gasiti cadouri pentru persoana iubita, in vederea sarbatoririi zilei de Valentine’s Day. Nu pot spune ca sunt o adepta a acestei sarbatori, intrucat este o sarbatoare imprumutata si, plus de asta, prefer dovezile de iubire in zilele obisnuite, atunci cand nu ma astept. Dar asta sunt eu.

Asa ca am pregatit pentru voi cateva idei de cadouri pentru Valetine’s Day, mai ales pentru aceia dintre voi care sunt casatoriti sau formeaza un cuplu de mai mult timp.

  • un album de amintiri este intotdeauna binevenit. Poti pune poze de la inceputuri pana in prezent, si langa fiecare poza poti scrie ceva despre ea.
  • toata lumea cumpara felicitari, insa nimeni nu isi da seama ca au o valoare mai mare daca sunt facute chiar de …tine. Asa ca pune mana pe foaie, foarfeca, lipici si markere si incepe sa faci o felicitare in care sa iti pui toata iubirea 😀 Va fi apreciata, iti garantez!
  • stim foarte bine ca bestseller-ul momentului este cartea 50 shades of Grey, o carte erotica si foarte inteligent scrisa. Poti alcatui un cosulet cu tematica acestei carti, pentru a mai condimenta lucrurile in dormitor. 😉
  • pentru cei care cunosc si iubesc vinurile, poti cauta un vin mai rar sau ceva ce stii ca isi doreste (bineinteles, nu trebuie sa treci peste limita bunului simt atunci cand vine vorba de pret, dar cadourile de Valentine’s Day pot fi si personalizate, nu neaparat romantice)
  • un CD cu melodiile voastre preferate (mixtape). De exemplu, pentru mine muzica are o foarte mare semnificatie, intrucat leg momentele importante si amintirile de anumite melodii. Iar de fiecare data cand ascult melodiile, retraiesc si momentele respective. Este unul din cele mai frumoase cadouri, dupa parerea mea, pentru ca are o incarcatura emotionala foarte mare, si pana la urma despre asta este vorba in aceasta zi, nu  ?
  • o rama digitala, unde poti pune cele mai frumoase poze ale voastre si in care se vor derula sute de amintiri.

Cel mai important lucru este sa va faceti cadouri personalizate, care sa reflecte valorile voastre ca si cuplu. Va urez mult succes in cautare, si va doresc o zi de Valentine’s Day cat mai deosebita si plina de iubire! Tu ce cadou ii vei cumpara partenerului tau?

Related Posts

Share This

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.