Demi Moore are un nou iubit

Dec 4, 2012 by

Demi Moore are un nou iubit

Dupa despartirea de Ashton Kutcher, actrita Demi Moore a trecut printr-o perioada foarte grea: depresii ( episoade indelungate si repetate), s-a certat cu fiicele ei si a pierdut foarte mult in greutate. Recent insa, si-a sarbatorit frumoasa varsta de 50 de ani printr-o petrecere, unde l-a cunoscut pe Vito Schnabel, care i-a devenit, mai nou, iubit.

Vito, in varsta de 26 de ani, este un cunoscut art dealer, ce a avut o relatie si cu Liv Tyler.

In ceea ce il priveste pe fostul sot al lui Demi, Ashton Kutcher (cei doi au fost casatoriti din 2005 pana in 2011) nu a petrecut foarte mult timp suferind si si-a gasit repede alinarea in bratele actritei Mila Kunis, cu care are o relatie de aproape un an, iar cei doi par a se intelege foarte bine.

Tu ce parere ai despre noua relatie a lui Demi Moore?

 

1 Comment

  1. Lucrurile sunt simple si mereu aceleasi: actritele care nu se nai afla la prima tinerete, sarace si necunoscute vor seduce barbatii celebri, bogati, faimosi si mult mai tineri. E asa greu de priceput? Lucrurile se pot petrece si invers: barbatii batrani, necunoscuti si amarasteni vor seduce tinerele cunoscute si putred de bogate. E legea firii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *