Ce trebuie sa eviti inaintea nuntii

Aug 16, 2012 by

Ce trebuie sa eviti inaintea nuntii

Mai ai cateva zile pana la marele eveniment si ai o lista lunga cu lucruri pe care trebuie sa le faci, sa le organizezi si sa le pui la punct. Pana acum am vorbit despre ceea ce ai de facut, dar nu am vorbit despre lucrurile pe care nu trebuie sa le faci. De la nopti pierdute pana la schimbarea make-up-ului, aici gasesti o lista cu lucruri pe care trebuie sa le eviti inainte de nunta:

  • autobronzantul poate fi una dintre cele mai mari greseli pe care le poti face inainte de marele eveniment. Este foarte posibil ca acesta sa nu se potriveasca cu tonul pielii tale si sa arate de-a dreptul nepotrivit, ca sa nu mai vorbim de faptul ca probabil vei ramane si cu pete pe piele.
  • exercitiile noi de fitness iti pot da mari dureri musculare care nu se vindeca in cateva zile. Daca doresti sa slabesti, asigura-te ca incepi o serie noua de exercitii cu ceva timp inainte de primele probe pentru rochie. In caz ca vrei sa scapi de stresul ultimelor pregatiri, mergi la o plimbare prin parc sau la jogging.
  • alcoolul in exces este ultimul lucru pe care il doresti pentru tine inaintea nuntii tale. Lasand la o parte durerile ingrozitoare de cap si starea de iritabilitate crescuta, nu vei putea sa te odihnesti bine, ceea ce ar fi un mare minus pentru tine ca viitoare mireasa (avand in vedere stresul la care vei fi supusa).
  • noptile pierdute trebuie sa le elimini din programul tau in aceasta perioada pentru ca este necesar sa te odihnesti cum trebuie si nu ai nevoie de cearcane in ziua nuntii. De asemenea, din punct de vedere medical, noptile pierdute pun in pericol sistemul imunitar.
  • cofeina in exces iti face mai mult rau decat bine. Cafeina afecteaza sistemul nervos, rezultand o stare de iritabilitate crescuta, si duce la deshidratare care produce cearcane. Ai face bine sa ramai la doza normala de cafea pe care o ai in viata de zi cu zi.
  • produsele cosmetice noi tine-le departe de tine, mai ales daca ai pielea sensibila. Ar fi pacat sa ajungi la altar cu iritatii pe fata.
  • TUNSORILE DRASTICE nu au ce cauta in ultimele zile dinaintea nuntii! In afara faptului ca este posibil sa devii emotionala si sa ti se para ca ai nevoie de o schimbare, trebuie sa tii cont de faptul ca odata tuns drastic, parul isi schimba textura (ceea ce poate duce la imposibilitatea realizarii coafurii pe care ti-o doresti), si este posibil ca noua tunsoare sa nu se potriveasca cu bijuteriile alese, sau decolteul rochiei.
  • Si nu in ultimul rand, evita sa iti schimbi culoarea parului pe ultima suta de metri. Motivele sunt evidente: ti se va da peste cap totul, de la machiaj, bijuterii pana la tinuta.

Recapituland, inaintea nuntii nu trebuie sa faci schimbari drastice in stilul tau de viata. Ramai la rutina pe care ti-ai stabilit-o in ultimele luni si totul va fi ok. Nu te lasa dusa de emotii si nu te panica. Gandeste-te ca lucrurile au fost organizate din timp si ca daca vei ramane la planul facut, totul va merge struna. Succes!

Related Posts

Share This

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *